About

Wie ben ik

Ik ben Gerrie, moeder van twee jongens en gelukkig getrouwd en owner van The Green Faun.

Naast het beoefenen van Witchcraft & Magick ben ik ook spiritueel coach en leerbewerker.
 Over de jaren heen heb ik verschillende opleidingen gedaan: intuïtieve ontwikkeling, aura healing, aura reading, coaching, basis mediumschap, sensi therapie, aromatouch/hotstone massage en een kruidencursus.

Naast het maken en verkopen van verschillende producten geef ik ook consulten en organiseer ik zo nu en dan meditatie avonden en trainingen in energiewerk.

Waarom de naam: The Green Faun

Nadat ik heel wat namen had bedacht en had ingevoeld, kwam ineens ”The Green Faun” in mij op.
Ik heb meteen opgezocht wat een Faun is en vond een tekst over de Faun in het feeenorakel. Een orakel dat zo goed past bij mij en bij wat ik belangrijk vind, dat ik meteen snapte waarom de naam ”The Green Faun” in mij opkwam.

In het feeënorakel geeft de Faun aan dat het een goed moment is om tijd in de vrije natuur door te brengen. Maak eens een wandeling of ga eens zitten in het bos of gewoon in je achtertuin.
Kijk eens naar de wolken of de sterren en observeer de natuurlijk processen die non-stop aan de gang zijn. Moeder natuur staat nooit stil, ze is altijd met iets bezig.
De magische energie die door haar heen gaat, gaat ook door ons, als we het toestaan.
Het is niets meer dan ons geboorterecht.
Door je opnieuw te verbinden met de natuur zul je je beter openstellen naar de natuurlijke ‘flow of life’. Blokkades kunnen verdwijnen en positieve veranderingen kunnen plaatsvinden.
Als je op een bepaald vlak in je leven vast lijkt te staan, dan is de Faun hier om je gerust te stellen dat dit niet zo is.
Hij vertelt je dat deze blokkade slechts een illusie is. Iets waarin we zelf geloven omdat we hier een overtuiging aan hebben gegeven…

Ik las de tekst en kon alleen maar denken “Wow, dit ben ik!” Dit gaat over mij! Dit is hoe ik in mijn praktijk te werk ga ! Dit is mijn manier van werken en wat ik belangrijk vind in mijn consulten.

Zo wil ik jou inspireren en je bewust maken zodat je de kracht weer vanuit Jezelf mag gaan voelen en zien.
Ik gebruik hier diverse technieken, mijn opgedane ervaringen en mijn helderheid/gevoeligheid voor om jou weer op weg te helpen.
Om je bewust te maken en je te laten zien hoe je dingen Zelf kunt doen om weer in contact te komen met Jezelf.
Hierbij sta jij als mens altijd op de eerste plaats.

En de kleur groen ? Green, het hartchakra!
Mijn consulten geef ik vanuit mijn hart, zonder oordeel maar met veel passie en liefde.
Creativiteit loopt hier als rode draad doorheen en komt zowel in mijn consulten terug, als in magische gedeelte en het leer bewerken (ook een natuurproduct) dat ik doe.
“The Green Faun” past helemaal bij mij en alles waar ik voor sta.
Met deze naam is de cirkel rond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *